Wie zijn wij

Wij zijn een freelance agency met de juiste partners voor al uw wensen

  • Design
  • Development
  • Marketing
  • Video/Foto
  • Hosting
  • Onderhoud

hoe werken wij?

Wanneer je ons inschakelt om een website te laten maken, streven we naar een gestroomlijnde en gezamenlijke aanpak om je visie tot leven te brengen. Naast de lancering van de website bieden we ook doorlopende ondersteuning, hosting en onderhoud, zodat je website up-to-date blijft en vlekkeloos werkt.

We werken graag nauw met je samen om onze expertise te gebruiken en je ideeën om te zetten in een dynamische en impactvolle website. Door onze gestroomlijnde aanpak streven we ernaar een website zoals jij die voor ogen hebt te ontwerpen en altijd een top klantervaring te bieden.

1

Eerste gesprek

In een eerste fase gaan we uitgebreid met je in gesprek om je doelen, doelgroep en vereisten te begrijpen. Het bespreken van je unieke wensen is cruciaal voor het maken van een website die je merkidentiteit weerspiegelt en aanslaat bij je doelgroep.

2

Offerte uitbrengen

Op basis van het gesprek stellen we een vrijblijvende offerte op. Lijkt dit je wat, dan gaan we aan de slag! Je kunt uiteraard ook de offerte nog laten uitbreiden of inkrimpen. Wij lichten deze offerte uiteraard ook graag verder toe, en staan klaar mocht je vragen hebben.

3

Uitvoeren & revisies

Wanneer we je wensen goed begrijpen, starten we met de ontwerpfase en ontwikkelen we sterke concepten die aansluiten bij je merkidentiteit. Daarna vragen we je om feedback en werken we net zo lang totdat we een ontwerp hebben dat je verwachtingen overtreft.

4

Oplevering

Ons team van deskundige professionals combineert technische expertise met creatieve flair om je ideeën te vertalen naar een visueel aantrekkelijke en functionele website. Wij blijven uiteraard beschikbaar voor vragen en onderhoud!

Toe aan een
nieuwe website?

Neem contact met ons op

Onze partners