Ontwerp

Het ontwerp is één van de belangrijkste punten bij het maken van een website of webapplicatie. Zo zijn er enkele punten waar wij rekening mee houden:

Kleuren

Wij maken het ontwerp aan de hand van de kleuren die in het logo zitten, of die in het algemeen gebruikt worden. Hierbij wordt er een kleur palette opgezet. Doordat er een goede kleur palette gemaakt wordt, ziet de website er strak en professioneel uit.

Indeling

De indeling is een belangrijk aspect, alles moet goed vindbaar zijn op de website of webapplicatie. Wij gaan eerst brainstormen hoe de website ingedeeld moet worden, daarna worden de indelingen toegepast op het ontwerp.

Gebruiksvriendelijkheid

Wij denken heel goed na waar alles moet staan op de website of webapplicatie, denk hierbij aan menubalken, logo’s, copyright en nog veel meer. Alles moet makkelijk te bedienen zijn op uw website of webapplicatie.

Op alle resoluties correct

Een website moet altijd op alle resoluties correct worden weergeven, dit is belangrijk voor de optimalisatie van de website of webapplicatie. Tevens worden 40% van alle websitebezoeken bezocht door mensen op mobiel. Wij maken gebruik van de laatste technieken als het gaat om de website functioneel te krijgen op alle resoluties.

Wanneer wij een website of webapplicatie mogen realiseren voor u, wordt er altijd eerst een ontwerp gemaakt.

Heeft u interesse gekregen om een ontwerp te laten maken of wilt u een website of webapplicatie laten realiseren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of stuur een e-mail naar info@rensmanders.nl