Onderhoud

Onderhoud plegen aan een website, het aanpassen of plaatsen van content. Allemaal zaken die tijd kosten omdat u uw eigen moet verdiepen hoe het een en het ander werkt. Wij kunnen flexibel en snel handelen als het om onderhoud gaat.

Proces

Als een leek in de nieuwe technologie kan het onduidelijke zijn hoe een onderhoud proces in zijn werking gaat. Hieronder ziet u een aantal stappen die gemaakt worden bij het plegen van onderhoud aan uw website.

Verzoek

U kunt een verzoek sturen voor onderhoud door een e-mail te sturen naar info@rensmanders.nl of door het contactformulier in te vullen. Gegevens zoals login gegevens zien wij graag meegeleverd. Indien er content (teksten, afbeeldingen) op de website geplaatst dient te worden, zie ik dit ook graag meegeleverd in de e-mail.

Uitvoering

Nadat uw e-mail ontvangen is bij ons, begint de onderhoud. Binnen 24 uur is het uitgevoerd. Indien het veel werk is, houdt er dan rekening mee dat dit iets langer kan duren.

Afsluiting

Wanneer de onderhoudswerkzaamheden gepleegd zijn, krijgt u per e-mail de informatie van de werkzaamheden en hoe lang dit geduurd heeft. Indien u geen onderhoudsuren heeft gekocht bij ons, dan krijgt u een factuur meegestuurd als bijlage.

Informatie

Onderhoudsuren

Wij hebben een speciaal systeem ontwikkeld waarbij klanten kunnen inloggen. Hier kunt u uw gekocht uren en onderhoudswerkzaamheden inzien. Hoe meer uren u in het voren koopt, hoe meer korting. De Voordelen zijn dat u maar één factuur krijgt per gekochte uren en korting krijgt over het aantal gekochte uren.

Kortingen

Vanaf 5 onderhoudsuren krijgt u 7.5% korting over de normale prijs.

Vanaf 10 onderhoudsuren krijgt u 10% korting over de normale prijs.

Vanaf 15 onderhoudsuren krijgt u 12,5% korting over de normale prijs.

Heeft u interesse in het kopen van onderhoudsuren, of wilt u graag onderhoud laten plegen? Stuur dan een e-mail naar info@rensmanders.nl of vul het contactformulier in.